Εταιρική Διακυβέρνηση

Η Εταιρεία διοικείται από το Διοικητικό της Συμβούλιο. Το σημερινό συμβούλιο έχει ισχύ μέχρι 2022:

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Αλεξάνδρα Αντωνίου
Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου

Aρχικά σπούδασε Γερμανική Φιλολογία στη Θεσσαλονίκη και εργάστηκε στον κλάδο του τουρισμού πριν από μια ριζική στροφή για να ασχοληθεί με το πάθος της και αφιερωθεί στις εναλλακτικές προσεγγίσεις στην υγεία και την ευεξία και εκπαιδευτεί στις τεχνικές της Yoga και του Bowtech, δραστηριοποιούμενη έκτοτε στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και τη Σερβία. Πρόσφατα πραγματοποίησε μία εκ νέου αλλαγή στην καριέρα της λαμβάνοντας πτυχίο Φυσιοθεραπείας από το Πανεπιστήμιο St. Margaret, στη Σκωτία. Η Αλεξάνδρα ζει στην Αθήνα και είναι μητέρα ενός γιού.

Barbara Antoniou200

Βαρβάρα Αντωνίου
Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

Με καταγωγή από τη Γερμανία, οι εμπειρίες της κυρίως στον τομέα του τουρισμού είναι ανεκτίμητες και αποτελούν έμπνευση και σημείο αναφοράς στα μέλη της Διοίκησης, καθώς η τόσο άμεση, όσο και έμμεση ενασχόληση της στο οικογενειακό επιχειρείν εκτείνεται για περισσότερες από πέντε δεκαετίες.

Barbara Antoniou200

Δρ. Χρήστος Αντωνίου
Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

Με σπουδές στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μεταπτυχιακό στην Επιχειρηματικότητα και Ανταγωνιστική Στρατηγική από το Πανεπιστήμιο Reading της Αγγλίας και Διδακτορικό δίπλωμα στη Διεθνή Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο Bradford της Αγγλίας, προτού αναλάβει τη θέση του Επίκουρου Καθηγητή στη Θεωρία Πολυεθνικών Επιχειρήσεων στο Τμήμα Διοίκησης του Πανεπιστημίου του Leeds στην Μεγάλη Βρετανία, εργάστηκε για πάνω από δύο δεκαετίες σε ανώτερες διευθυντικές θέσεις στον κλάδο του τουρισμού. Είναι υπεύθυνος για τη στρατηγική της εταιρείας, από το στάδιο της διαμόρφωσης μέχρι την εφαρμογή και την αξιολόγηση της. Μοιράζει το χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένου Βασιλείου.


Ανώτερα Διοικητικά Στελέχη

Spyros Kitsos200

Σπύρος Κίτσος
Οικονομικός και Διοικητικός Διευθυντής

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία από Έλληνες γονείς. Ο Σπύρος επέστρεψε στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τις σπουδές του στη Λογιστική, ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε ένα Executive MBA από το Monarch Business School της Ελβετίας. Εργάστηκε ως υπεύθυνος του Λογιστηρίου της ελληνικής θυγατρικής της THOMAS COOK, του δεύτερου μεγαλύτερου ευρωπαϊκού ταξιδιωτικού ομίλου, πριν αναλάβει το ρόλο του Οικονομικού και Διοικητικού Διευθυντή της εταιρείας. Είναι πατέρας δύο παιδιών και ασχολείται ενεργά με κοινωνικές δράσεις.

Spyros Kitsos200