Ανάπτυξη και Διαχείριση ακινήτων

Βασική δραστηριότητα της εταιρείας αποτελεί η ανάπτυξη, η διαχείριση και γενικά η εκμετάλλευση εμπορικών ακινήτων. Στην παρούσα φάση βασικό έργο της εταιρείας αποτελεί η ριζική ανακαίνιση πενταόροφου κτιρίου γραφείων επί της οδού Λαγουμιτζή 24, σε μία περιοχή που αναβίωσε και απέκτησε νέα δυναμική. Το κτίριο εμβαδού περίπου 3.000 τμ βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη Λεωφόρο Συγγρού, την κύρια είσοδο στο κέντρο της Αθήνας από το νότιο άξονα, με απεριόριστη θέα στην Ακρόπολη και εύκολη πρόσβαση στον σταθμό ΦΙΞ του μετρό.

Με έτος κατασκευής το 1979 , το κτίριο ανακαινίστηκε εκ βάθρων τα τελευταία πέντε χρόνια, τόσο στην πρόσοψη, όσο –κυρίως- στο εσωτερικό, καθώς και στη συνολική του υποδομή η οποία έχει αναβαθμιστεί πλήρως.

Η ευρύτερη περιοχή αναγεννήθηκε κυρίως χάρη στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος και ιδιαίτερα λόγω της δημιουργίας νέων ξενοδοχείων σε κοντινή απόσταση (Grand Hyatt, Atheneum Grand Hotel, το Atheneum Suites, to Atheneum Smart Hotel και το Athens Avenue Hotel) δίπλα σε υπάρχοντα ιστορικά ξενοδοχεία όπως το Atheneum Intercontinental, αλλά και λόγω της πρόσφατης τουριστικής αξιοποίησης οικιών μέσω της νέας οικονομίας (AirBnB, Booking κ.λπ.).

Η περιοχή εξελίσσεται επίσης, σε σημαντικό πολιτιστικό κόμβο με τη, μεταξύ άλλων, λειτουργία του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση (SGT) και του Πολιτιστικού Κέντρου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (SNFCC).

Το ακίνητο φιλοξενεί την έδρα της Εταιρείας και το Εξεταστικό Κέντρο της Prometric Αθήνας, ενώ ο υπόλοιπος χώρος λειτουργεί ως εξοπλισμένα γραφεία, τα οποία διαχειρίζεται η Regus, η ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα των έτοιμων λύσεων γραφείου παγκοσμίως.

Άλλα έργα

Οι εταιρεία έχει επίσης αναλάβει την αναβάθμιση και εκμίσθωση ενός ισογείου ακινήτου σε έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους της Γλυφάδας. Συγκεκριμένα, η επιχείρηση έχει μισθώσει έναν εμπορικό κατάστημα πρόσοψης συνολικού εμβαδού 500τμ και έχει προβεί σε μακροχρόνια υπομίσθωση σε επώνυμη εταιρεία λιανεμπορίου.

Προηγούμενα μεγάλα έργα περιελάμβαναν την εξαγορά και αναβάθμιση ενός κτιρίου γραφείων επί της Λεωφόρου Κηφισίας 15, αξίας 4,7 εκατομμυρίων ευρώ, το 2007, το οποίο, αφού ενοικιάστηκε σε κρατική υπηρεσία, μεταπωλήθηκε το 2008.