Φιλοξενία

Οι ΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ αποτελούν το όχημα μέσω του οποίου η εταιρεία ΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ διαχειρίζεται το σύνολο των τουριστικών της δραστηριοτήτων.

Ο ΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ παρέχουν ένα ευρύ φάσμα τουριστικών υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών εισερχομένου τουρισμού, μισθώσεις και διαχείρηση βιλλών και παραθεριστικών κατοικιών στους πιό προβεβλημένους τουριστικούς προορισμούς, και διαχείρηση και προώθηση ξενοδοχείων.

Οι μεμονομένες δραστηριότητες παρέχονται μέσω ξεχωριστών εμπορικών σημάτων:

ATHENIAN DESTINATION SERVICES. Αποτελεί την πλατφόρμα μέσω της οποίας παρέχονται οι υπηρεσίες εισερχομένου τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή Αθηνών, αλλά και σε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα με έμφαση στην πολιτιστική και φυσική ποικιλία που προσφέρει η χώρα μας και εκπλήσσει και τον πιό έμπειρο ταξιδιώτη. Γιά περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε εδώ.

ALLABOUTVILLAS, το εμπορικό σήμα μέσω του οποίου εξυπηρετούνται πελάτες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου που επιθυμούν την πολυτέλεια που προσφέρουν οι εξατομικευμένες υπηρεσίες σε προσεκτικά επιλεγμένους προορισμούς. Κάθε βίλλα, ή παραθεριστική κατοικία πληροί αυστηρές προϋποθέσεις ώστε να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των επισκεπτών, με κύριο μέλημα μας οι καλύτερες μέρες του χρόνου να αποτελέσουν μιά μοναδική εμπειρία. Γιά περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε εδώ.

RESORTEL, ο ξενοδοχειακός βραχίωνας που στοχεύει στην προώθηση και λειτουργία μικρομεσαίων ξενοδοχειακών μονάδων στους πιό δημοφιλείς Ελληνικούς παραθεριστικούς προορισμούς. Η δραστηριότητα παρέχεται με δύο διακριτούς τρόπους, τα ξενοδοχεία που φέρουν την επωνυμία RESORTEL και των οποίων οι ΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ έχουν αναλάβει την πλήρη λειτουργία και τα ξενοδοχεία που παραμένουν υπό την λειτουργική διαχείρηση των ιδιοκτητών τους και γιά τα οποία η RESORTEL έχει αναλάβει την προώθηση μέσω του συστήματος ‘Inspired by RESORTEL’. Γιά περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε εδώ.

Όποια και αν είναι η ανάγκη, ή η ζήτηση στον τομέα της φιλοξενίας οι ΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ μπορούν να παρέχουν μία αξιόπιστη λύση μέσω των διαφορετικών εμπορικών σημάτων τους. Επισκεφτείτε αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας και αφήστε τα υπόλοιπα σε μας.